pondělí 9. února 2009

Du du du, du po ledu...

...a do Semil du a z Kolína tam zajedu. Pátek: příjezd do Kolína ze služebky v Praze a další za Prahou a další v Kolíně, večeře u babičky, kafíčko a cigárko a pokec s babičkou, domluva s Balúem a návštěva restauračního zařízení Irská, u stolu Štěpik Kuna, Dominika a bum bum prásk prásk je ráno, půl pátý a já se s Pepikem Kunou a jeho Zuzkou potácím zpátky k babičce a do postele. Neřeknu nic víc, než že jsme pili Stroha a můžu za to já.,,jo..alpský si dát a je to znát, kóma...prostě byla v hospodě skoronuda, tak řikám Kuno, Balú, dej si alpský jó dvakrát třikrát a nech se odvýzt nech se sebrat...no bylo veselo. Ráno v poledne jsem se zobudil a připadal jsem si, jako kdyby mi na obličeji stál někdo mačkou a její hroty mě šimraly na šedý kůře mozkový.

Crampons lobotomy?

Po obědě jsem se zmoh na to, jít si znova lehnout. Vyhrabal jsem se už o něco čilejší až kolem třetí a v 16.15 jsem si to frčel xsarou směr Jičín. Nějak se mi pořád mlžilo přední sklo, nebo to snad byl ten 80% alhol, tzv. skorolíh? Nevím přesně. Každopádně v Jičíně jsem bezpečně obkroužil kruháč u nemocnice a za 20minut jsem byl ve Slaný u Matějcovic sídla.
Netrvalo to dlouho a už jsem byl zase v hospodě. Horomíra je prostě nezmar. Lekci kulečníku s Nervem a jeho tátou jsem ještě nezúčastněně pozoroval a s rozmyslem se přemlouval k srkání piva. Bum bum prásk prásk a v neděli ve 4 ráno sedíme v taxiku s Mírou, starou známou Martou a jejím zábavným boyfriendem lyžařem Fíďou a valíme vymrzlým údolí ze Semil zpátky do Slaný. A Marta mluví kratce a taxikář se nakonec ptá: A vy jste jako z Ostravy?? Ze zadního sedadla se jenom ozvalo: Ostrava pičo! a nejsem si jistej, jestli to byl Míra nebo Fíďa nebo já, ale každopádně jsme se řehtali všichni tři + Marta vepředu. Mezi tím kulečníkem a taxikem jsme byli s Mírou společně s SBS potěrem na maturitním plese v místním kulturáku. Není to ledajaký kulturák, jmenuje se totiž "KC Golf" a pamatuje mnohý eskapády mojí maličkosti, když jsem chodil s Míšou. Takže jsem si zavzpomínal na aktivní panákování se starou partou, ze který tam teda nikdo nebyl, ale potkal jsem Martu a Fíďu.No a samozřejmě jsme po plese afterpartovali v SBS. Jak jsem lez v pokoji pro hosty u Matějců do betle, zafilozoval jsem si nad tím, jestli budou zase mačky až se "ráno" vzbudím.

Když tě chtěj mačky kousnout, kousni je!

Ráno jsme s Mírou vstali asi v deset a po velkým hecu (aspoň u mě) jsme zamířili na ledy v lomu na Slapech. Ještě se přidal Pavel a Nerv.

Míra sóluje na zbytcích soplu postiženýho slunkem.

Pavel a Nomicy - teď už má podle všeho svoje. Lucky boy!

Ty cepíny Nomic mají něco do sebe, jsou to sice takový malý párátka, ale leze se s nima fakt dobře..

Míra zavrtává na pravým ledu. Morálu má na rozdávání, na další fotce je vidět, kam až dolez, než se rozhodnul dát první jištění..

A já se loučím, mávám a všichni ledofilové a jiní -filové si můžou prohlídnout komplet album na mým Rajčeti. Ice Ice Baby!